L´oreal Collection Exclusive by…

Vandaag een lipstick die al geruime tijd op de markt is, maar die ik toch met jullie wil delen, de L´oreal Collection Exclusive by Doutzen.

Zeker met dit heerlijke en warme weer is een nude kleur een ultimatum. Niet teveel poespas en toch een frisse oogopslag.

De L’Oréal Color Riche Collection Exclusive lipsticks dragen fijn. Ze zijn zacht, maar ook vrij vast. Er is voor een iedere haar en huidskleur een lipstick. Leuk!

IMG_4214

De nude lipsticks van Collection Exclusive bestaan uit een combinatie van vrouwelijkheid met een vleugje zachtheid. De manier waarop de nuances versmelten in een nude teint zorgen voor een onmisbare elegantie. Collection Exclusive biedt een passende kleur lipstick voor elk huidtype, zo wordt de natuurlijke schoonheid van de huid geaccentueerd.

Color Riche Collection Exclusive zorgt voor verfijnde, natuurlijk stralende lippen. De unieke formule is verrijkt met pure en fijne kleurpigmenten voor een intens & elegant kleurresultaat. Daarnaast voelen je lippen zacht en soepel aan door de voedende bestanddelen.

De kleurkeuze is vrij breed, maar ik vind het wel jammer dat de lipsticks vrij transparant zijn en als je ietwat droge lippen hebt, dan zie je dat zeker met deze lipstick.

IMG_4217

Desondanks een mooie collectie en ook echt een aanrader!

Liefs,

Micheline

2 gedachtes over “L´oreal Collection Exclusive by…

Plaats een reactie